Wedstrijdverslag N.S.V. F1 - S.P.S. F1

N.S.V. F1 - S.P.S. F1 (competitie)

Spectaculaire overwinning in Nispen

De F1 heeft zaterdag in Nispen tegen N.S.V. de tweede overwinning van deze competitie geboekt. Na een 0-0 ruststand en een 0-1 achterstand werd in een knotsgekke slotfase toch nog de volle buit gepakt.

1

Foto 1.

Rond de klok van negen uur vertrokken we met elf spelers richting Nispen. Michael en John waren vandaag afwezig in verband met het proefzwemmen van Michael. Gelukkig waren Jaco (vader van Annika) en Dick (vader van Wesley) bereid om Sjaak vanochtend te assisteren (waarvoor dank).

2

Foto 2.

Om tien uur werd er afgetrapt en het was S.P.S. die gelijk de aanval zocht. Dit leverde een aantal kansen op, maar Joost en Carmen kwamen niet tot scoren. Halverwege de eerste helft kwam N.S.V. wat beter in de wedstrijd en moest de verdediging van S.P.S. onder aanvoering van Maikel en Olga een aantal keren ingrijpen. Ook hield Wesley met een aantal reddingen zijn doel schoon. In de eerste helft werd er niet meer gescoord, zodat we met een 0-0 stand gingen rusten.

3

Foto 3.

Al vroeg in de tweede helft kwamen we met 0-1 achter. En goed geplaatst schot verdween achter Wesley in het doel. S.P.S. zette nu alles op alles om de gelijkmaker te maken. Het was nu één richting naar het doel van N.S.V., maar gescoord werd er (nog) niet. Uit een aantal corners van Maikel werd het wel gevaarlijk, maar de bal wilde er niet in.

4

Foto 4.

S.P.S. leek zich neer te moeten leggen bij een nederlaag tot de laatste twee minuten in gingen. Uit weer een corner van Maikel was het een speler van N.S.V. die in eigen doel schoot. Een minuut later was het Wilco die de bal oppikte, twee man uit speelde en schitterend de bal in de kruising schoot en zo de 1-2 op het scorebord zet. Twee seconden later fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

5

Foto 5.

De spelers van S.P.S. vliegen elkaar in de armen om zo de overwinning te vieren. Iedereen heeft heel goed zijn best gedaan en zijn blijven vechten tot het eind van de wedstrijd. Door deze instelling hebben we toch nog de drie punten kunnen pakken.

Volgende week spelen we om tien uur thuis tegen Welberg F1.